Language Switcher

Vyberte váš jazyk

Vážení ex-kolegovia, priatelia!

Určite ste v mediálnom priestore zaznamenali čo som vykonal, čo sa mi stalo. Áno, pod vplyvom alkoholu som spôsobil dopravnú nehodu, za čo sa budem zodpovedať pred súdom. V dávnej či v nedávnej minulosti som sa viackrát negatívne vyjadroval na profesijné, etické alebo morálne zlyhania ľudí vo vnútri justičného systému. Dávno už nie som jeho súčasťou, ale svoj čin prežívam z týchto hľadísk, ako keby som aj naďalej bol.  Skutočne sa hanbím a Vám všetkým, ktorí ste mi verili a za ktorých som možno niekedy i vyjadroval názory a postoje, sa hlboko ospravedlňujem.

Zodpovedať sa budem pred príslušnými orgánmi a bez akejkoľvek snahy o výhovorky sa podrobím všetkým procesom a postupom, ktoré z takého konania vyplývajú. Ďakujem Bohu, že som nikomu neublížil, a okrem škody na vlastnom aute a mestskom zábradlí sa nič iné nestalo. Skutočnosť, že malo ísť o krátku lokálnu premiestňovaciu jazdu, že som počas viac než 50-ročnej vodičskej praxe nemal okrem niekoľkých menších priestupkov žiadny konflikt s dopravnými predpismi, už v kontexte spáchaného nie je významné. Zlá karma ma dobehla a v nevhodnú dobu a v sekunde zaúradoval Majster alkohol. Dôvod na sebaspytovanie do konca života!

Ľudovít Bradáč.

Na našej webovej stránke používame cookies. Niektoré z nich sú nevyhnutné pre fungovanie stránky, zatiaľ čo iné nám pomáhajú zlepšovať túto stránku a používateľské prostredie. Môžete sa sami rozhodnúť, či chcete cookies povoliť alebo nie. Upozorňujeme, že pri odmietnutí možno nebudete môcť využívať všetky funkcie stránky.